Telefon: +381 11 36 12 377   Fax: +381 11 36 21 186

 Servisni program preduzeca Oziris

"Oziris" popravlja i servisira sve uredjaje iz sopstvenog proizvodnog programa, svog prodajnog programa elektricnih uredjaja poznatih domacih i svetskih proizvodjaca, kao i sve druge elektricne uredjaje.

Posedujemo stabilan stok rezervnih delova, razvijenu laboratoriju za ispitivanje i ijagnostiku.

Kod nas mozete doneti na servis ili popravku kvarcne peci, rostilje, kupatilske grejalice...
iz proizvodnog programa Oziris. Servisiramo ili popravljamo panelne ploce, uljne ili mermerne radijatore i, naravno, sve sitne kucne elektricne aparate.

Posebno isticemo da smo ovlasceni servis za: Zibro, Toyoset, Eurostove; Japan.

Brend Vivax firma Kim Tec ovlašćeni servis za Srbiju.

KLIKNITE ZA VEĆI PRIKAZ 

Ovlašćeni servis firme EURIS Beograd.  

 

GODIŠNJI SERVIS KLIMA UREĐAJA UKLJUČUJE

Skidanje prednje maske unutrašnje jedinice i njeno čiđćenje, pranje filtera. dezinfekciju isparivača unutrašnje jedinice (poželjno dva puta godišnje), čišćenje turbine ventilatora spoljašne jedinice, provera nivoa rashladnog gasa i dopuna ukoliko je potrebno, čišćenje kondenzatora spoljašnje jedinice, ubacivanje mirisnih osveživača u unutrašnju jedinicu (po potrebi).

Dezinfekcija isparivača unutrašnje jedinice vrši se sredstvom za dezinfekciju COOLSTAR proizvođač COOLSTAR LLS USA.

Dezinfekciono sredstvo je u spreju i služi za dezinfekciju ventilacionih otvora klima uređaja i autoklima uređaja. Efikasno uklanja neprijatne mirise iz klima uređaja, bakterije, viruse, gljivice i plesni koje se uspešno razvijaju u tamnim i vlažnim sredinama. Posle nanošenje dezinfekcionog sredstvai puštanja klima uređaja u rad  vrši se dezinfekcija vazduha što posebno odgovara osobama sa respiratornim problemima. dezinfekciono sredstvo se može koristiti u kontinuitrtu bez bojazni za zagađenje životne sredine.

ZATO PREPORUČIJEMO SERVISIRANJE SA DEZINFEKCIJOM KLIMA UREĐAJA?

Stručnjaci  za kontrolu zdravlja i zaraznih bolesti upozoravaju da loše održavanje bez dezinfekcije klima uređaja može da pogoduje razvoj bakterija koje izazivaju teške posledice po ljudski organizam pa čak i sa smrtonosnim ishodom.

U sistemima za klimatizaciju mogu se razviti bakterije Legionella koje izazivaju groznicu ali i legionarsku bolest. Visok rizik za pojvu epidemije, uzrokovanih legionelama predstavljaju hotelii bolnice gde se za kondicioniranje vazduha koriste sistemi sa raspršivačima vodenih kapljica. Bakterija se može pojaviti tokom cele godine, ali češće letii u jesen. Institut mikrobiologije za javno zdravljeSrbije ukazuje da su legionele bakterije koje uzrokuju infekcije kada se steknu određeni uslovi kod osoba sa smanjenim imunitetom. Takođe bakterije izazivaju infekcije respiratornog sisitema i da se težina oboljenje kreće od blage forme slične gripu  (Pontijačka groznica) do teške upale pluća sa smrtnim ishodom (Legionarska bolest).

Posebno preporučujemo: za kućne i poslovne prostorije, zdravstvene ustanove, škole, obdaništa, restorane itd.

UŽIVAĆETE U ČISTOĆI I SVEŽINI VAZDUHA U VAĐEM PROSTORU.

OZIRIS ELEKTRIK doo

11000 Beograd

Kraljice Natalije 78 

(Narodnog Fronta 78)

Tel: 011 26 57 238 

       011 36 12 377

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

Bulevar oslobođenja 18 (pored Veterinarskog fakulteta)
11000 Beograd
Srbija

Telefon: +381 11 36 12 377
Fax: +381 11 36 21 186

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt
Copyright © 2020 oziris.rs. Sva prava zadrzana. Izrada sajta Lazacom